„Славата“ започна с двама нови и с четирима напускащи

Втородивизионният „Струмска слава“ започна предсезонната си подготовка с двама нови, четирима напуснали и традизионния водосвет за здраве и успешна кампания, отслужен от отец Александър. Кадровият дефицит се заформи след раздялата с Георги Иванов и Марио Дилчовски, които се върнаха в ЦСКА 1948, Симеон Вешев, намерил пристан при новака в групата „Марица“, и Реджеп Халил.

Селекцията засега се ограничава само до носителите на купата на Аматьорската футболна лига с аматьорския „Розова долина“ Руси Чернаков и стража Петър Маринов. Поне желаният игрови график до началото на първенството в края на идния месец е запълнен на сто процента. Седем са контролите, в които ще сглобява състава си наставникът Владимир Димитров. Първата проверка е идната сряда с „Царско село“, след което тимът се базира на лагер в Добринище. По време на престоя в планинското градче са предвидени спаринги на всеки 48 ч. със столичния „Септември“, „Черно море“ и аматьорските национали. През юли тимът ще си свери часовника с „Хебър“ /на 03.07./, с „Марек“ /на 07.07./ и втория отбор на ЦСКА 1948 /на 17.07./.

В Радомир могат да си отдъхнат, че вече не са на опашката на нискобюджетните клубове, мястото им на аутсайдерската позиция заеха новаците от Дупница.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *