„Славата“ нареди три поредни постни ремита, цял месец победата им убягва

„Струмска слава“ завърши 1:1 с „Локомотив“ /ГО/ на собствен терен за третото поредно постно реми и вече цял месец победата убягва на хората на Владимир Димитров, които за последно сложиха 3 т. накуп в актива си на 10 март с 2:0 срещу „Септември“ /Сим/. Тогава, както и срещу горнооряховските железничари, се разписа Ивелин Илиев. Зимното попълнение с прякор Шакири откри резултата от дузпа в 25-та мин., но домакините не се възползваха от превъзходството си, за да си осигурят по-комфортен аванс, и съперникът стигна до хикса в 69-та мин. с попадението на Иван Пенев. Финалният щурм на „Славата“ беше безплоден, а в междинката в сряда предстои тежко гостуване на борещия се със зъби и нокти за оцеляване „Нефтохимик“. Кошмарен спомен в лагера на радомирци събуди назначението на Петър Кузев за главен съдия на двубоя в Бургас. Вл. Димитров и компания пропищяха от свирката на габровеца при поражението с 2:3 предния сезон в Горна Оряховица и потеглят с едно наум към морето.

„СТРУМСКА СЛАВА“: Симеонов, Д. Мицаков /72-Граминов/, Костов, Борисов, Сандев /46-Т. Мирчев/, Тунгаров, Б. Николов, Янев /72-Халил/, Г. Иванов, Митков, Ив. Илиев /56-Вешев/.

„ЛОКОМОТИВ“ /ГО/: Христов, Цанков, Пенев /90-Янков/, Стоянов, Митев /79-Бончев/, Ст. Иванов, Чалъков, Яшар, Цачев /58-Бакърджиев/, Стефанов /90-Славов/, Вл. Мирчев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *