„Славата“ оцеля с човек по-малко срещу железничарите, екскапитанът на орлетата Ю. Попев напуска

Отборът на „Струмска слава“ оцеля с човек по-малко във визитата на „Локомотив“ /ГО/ и измъкна 0:0 в мач, в който беше сочен като фаворит след катаклизмите в тима на железничарите. Червеният картон на Мартин Костов в средата на втората част обаче обърка сметките на гостите и им попречи да доближат отборите от горната половина на таблицата. Частично утешение за наставника Владимир Димитров-Капело се оказа милата среща на стадиона в Горна Оряховица със стар приятел – Мирослав Дюлгяров от Лясковец, възпитаник на Великотърновския университет, специалност „Спортна педагогика“, и някогашен финалист в тв шоуго „Разсмей Слави“, с когото не са се виждали от 8 г. Лошата новина дойде няколко часа по-късно, когато решението си да напусне радомирци обяви привлеченият преди около месец екскапитан на благоевградските орлета Юлиан Попев.

По време на националната пауза „Славата“ договори спаринг с елитния „Монтана“ за петък. В проверката за северозападния тим се очаква да дебютира новоприврелеченият национал на Бенин Давид Кики, който идва от френския „Брест“, а за последно е бил под наем в третодивизионния „Ред Стар“ /Париж/. Левият защитник има 24 мача за представителната формация на родината си.

„ЛОКОМОТИВ“ /ГО/: Христов, Таушанов, Гьонов, Цанков, Митев, Ив. Иванов, Чалъков, Яшар /75-Цачев/, Райчев, Стефанов, Мирчев.

„СТРУМСКА СЛАВА“: Симеонов, Дилчовски /63-Борисов/, Сандев, Попев, Костов, Д. Петков, Танев /63-Стоянов/, Тунгаров /78-Граминов/, Аспарухов, Б. Николов, Г. Иванов /83-Китов/.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *