„Славата“ си върна с лихвите на гълъбовци, плачът от съдийството остана за съперниците

„Струмска слава“ си върна с лихвите на „Ботев“ /Гъл/  с домакинско 1:0, плачът от реферите този път остана за съперниците. Тарикат мъж не писка. Спечелихме срещу отбора, който ни нанесе най-големи щети миналия сезон, от моите футболисти разбрах, че гостите са играли за 600 лева премии срещу нас, коментира щастливият наставник на победителите Владимир Димитров, който още не може да преглътне случилото се в предишните два мача с гълъбовци. В единия през есента отборът падна като гост с 0:1 и изгуби Димитър Петков след червения картон, който получи след края на мача. През пролетта „Ботев“ пристигна с угодни рефери в Радомир и стигна до хикса 2:2 с попадение от съмнителна дузпа в края, а феновете не издържаха на неправдата и в резултат тимът отнесе 4 мача без домакинство, впоследствие намалени на два. Сега палачинката се обърна. „Потресени сме от съдийството. Николай Малджански опорочи двубоя. Спести два червени картона за удари без топка срещу наши играчи. Фаулът при гола беше абсолютно несъществуващ”, скочиха от лагера на гостуващия тим.

„Трите точки останаха в актива на „Славата“ с попадението на защитника Димитър Петков, който се разписа в 64-та мин. от статично положение и в първия кръг за 1:0 срещу „Поморие“. Седем точки от 3 срещи никак не е зле”, заключиха непобедените дотук.

„СТР. СЛАВА“: Коанта, Попов /82-Маджиров/, Костов, Ер. Иванов, Д. Петков, Зюмбулев /67-Младенов, Танев, Кирев /68-Тасев/, Аспарухов, Б. Николов, Янев.

„БОТЕВ“: Колев, Бейдим, Винков, Костов, Ем. Иванов, Игнатов /77-Кърмаджъ/, Щерев, Радев, Абушев /50-Ангелов/, Янков, Русев /65-Митев/.

ТОНИ КИРИЛОВ

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *