„Славата“ с голям късмет за купата, санданчанинът Ил. Мицански дебютира на „Лудогорец Арена“

„Струмска слава“ извади голям късмет на жребия за осминафиналите на турнира за купата на България, който отреди за съперник един от другите два втородивизионни отбора, достигнали до тази фаза – „Черноморец“ /Бч/. Радомирци получиха и допълнителен бонус домакинство на двубоя, който при равенство в редовното време отива в продължения 2Х15, а при нов хикс победителят се излъчва с дузпи. Сигнална лампичка за хората на Владимир Димитров трябва да бъдат двете загуби в миналогодишната кампания с 0:2 вкъщи през есента и 0:4 на гости край морето пролетта, както и прогресът на тима от Балчик във втората по сила надпревара след елиминиране на елитния „Ботев“ /Вр/. Турнирният сблъсък на двата състава между 30 октомври и 1 ноември е предшестван от шампионатния им двубой за първенство 10 дни по-рано, на който домакини са черноморци.

Екзекуторът на орлетата и актуален носител на трофея „Славия“ се натресе на „Лудогорец“. Белите анонсираха привличането на острието от Сандански Илиян Мицански. Юношата на вече несъществуващия „Македонска слава“ навъртя доста месеци извън терените след тежка контузия, но макар и на 33 г. няма намерение да се отказва.

Интрига носят още битката за Тракия между „Берое“ и „Ботев“ /Пд/ и визитата на „Левски“ на „Тича“ срещу „Черно море“. Най-дългата клечка от фаворитите изтегли ЦСКА благодарение леката ръка на Димитър Пенев, който прати червените срещу „Витоша“. Трябва да сме предпазливи, премиерът е участвал в този отбор, роди поредния си словесен бисер Стратега от Мировяне.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *