Слави направи нещо много мило, вижте

Най-големият шоумен у нас Слави Трифонов развърза кесията за любимите си хора от семейството и всички дружно обиколиха интересни кътчета по света – Турция, Гърция, Бразилия, Франция, Италия и какво ли още не.

На прага на 80-те, мама Здравка, симпатичната родителка на водещия, заедно със сестра му Петя и нейния съпруг Владимир, се возиха на кораб, разгледаха Щатите, пробваха различни увеселителни паркове и изкараха незабравима ваканция.

Единственият, който не е фен на разходките по света, е таткото на Слави – Тодор, който предпочита да си седи спокойно в Плевен заедно с племенника на Дългия, кръстен на неговото име – Тодор, съобщава hotarena.

Фамилията на Слави е изключително добронамерена със всички, но около мама Здравка обикновено са най-близките първи братовчеди и „проверени“ с годините хора, които са нейни приятели. Именно с тях семейството пътува на екзотичните световни дестинации.

Тя е много щастлива и от факта, че синът й бързо се възстановява след операцията на тазобедрената става. Шоуто му се завръща в ефир на 11 септември с нова концепция, но … със стар водещ. Слави вече е в перфектна форма и не смята да отстъпва за постоянно стола на колегата си Иво Сиромахов.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *