HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Слави проговори за болестта си – ето какво послание отправи за майка си

Шоуменът Слави Трифонов разпространи отворено писмо, в което изразява възмущението си от медийните публикации, в които се твърди, че е зле със здравето и дори умира. Той отрече това и успокои, че се чувства добре.
„Уважаеми зрители, приятели и сънародници, майка ми се обажда всеки ден да ме пита дали съм добре, съобщава “Пик”.
Тъй като ми се стори подозрително, разбрах, че причината е, че няколко сайта – “приятели на истината” – пишат непрекъснато, че съм умрял или че ще мра. Трудно ми е да влизам в теологичен разговор за смъртта, пък и съм по-скоро атеист, но в момента, като гледам обективните обстоятелства, първо съм жив, а второ – кога ще умра – не знам. Знам, че всички рано или късно ще умрем, включително и тия дето пишат тези глупости.

Това ме натъжава, но не мога да променя този факт. Благодаря ви за разбирането“, се посочва в съобщението. Припомняме, че Трифонов в последните дни претърпя операция на крака, от която се възстанови бързо. Водещият има проблем с единия крак, откакто преди седем години претърпя сериозен инцидент в баня на хотел в Стара Загора по време на турне. Оттогава Трифонов се оплаква от болки в крака, даже леко накуцва.”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *