Слави Трифонов дава кола и шофьор на Мая Манолова

Телевизионният водещ Слави Трифонов обяви, че ще даде автомобил и шофьор на националния омбудсман Мая Манолова.

Направи го в началото на предаването си “Шоуто на Слави” снощи.

Националният омбудсман остана без служебна кола от НСО, заради икономии в бюджета службата за охрана. Според финансовия министър Владислав Горанов Манолова ползвала НСО като скъпо такси.

“Това с тази кола е толкова жалко заяждане, че дори не знам как да го коментирам. Целият държавен бюджет е опрял до служебната кола на Мая Манолова. Не е добре, господа управляващи, да унижавате така омбудсмана. Първо, защото сте държавни служители и второ, защото унижавате себе си и нас като ваши работодатели”, заяви Слави Трифонов.

След това водещият коментира, че той не иска да бъде унижаван по този начин, както и омбудсманът, затова предлага: “Като частен работодател и български гражданин ще осигуря автомобил и шофьор на Мая Манолова, за да може да си върши работата”.

“Тъй като държавата – това сме ние, явно трябва да вземем нещата в свои ръце”, заключи водещият.

По думите му Манолова е изпълнила със съдържание поста на национален омбудсман и трябва да бъде подкрепена.

В понеделник омбудсманът пътува до Стара Загора с автобус, за да се срещне с граждани. Днес тя взе влака за Варна, като обяви приемна за граждани в купето си.

“Опитват се да ми попречат да си върша работата, но няма да успеят. С автобус, с влак, с обществен транспорт, с градски транспорт – аз ще си върша работата и ще бъда сред хората”, бе категорична омбудсманът Мая Манолова.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *