Слави Трифонов представи членовете в „Има такъв народ”

Слави Трифонов представи членовете в неговия политически проект „Има такъв народ”. Това стана по време на живо излъчване във Facebook. 

За сектор „Здравеопазване” това са проф. Андрей Чорбанов, д-р Ивайло Христов, кардиологът д-р Николай Драгнев и бившият директор на „Александровска” болница доц. д-р Силви Кирилов.

В сектор „Икономика и финанси” част от политическата партия на Трифонов са икономическият анализатор Мика Зайкова, финансовите експерти Любомир Каримански и Пламен Данаилов, предава NOVA.

За сектор „Правосъдие” това са магистърът по европейско и международно право от Виенския университет адв. Александър Рашев, юристът Андрей Михайлов и Паунита Петрова.

Сектор „Туризъм”: Експертът в сферата на туризма с насоченост дигитален маркетинг и брандинг Мирослава Колева, експертът в туризма, бакалавър и магистър по икономика и организация на туризма и магистър по маркетинг Ивайло Кожухаров и завършилият туризъм в Швейцария Виктор Гетов.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

  1. бат Сали

    Гола вода и кал по гърба! Мика Зайковата едва си държи душата зад зъбите и ще и трябват памперси в Парламента, Иван Хиновски пък ще загроби енергетиката, жална ни майка, ако съдбините ни се определят от чалгаря, “новия Бареков”!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *