HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Слави Трифонов разкри защо свалиха шоуто му от екран

„Не става дума за нещо различно, а това което се случва на мен и моите колеги. Вече 17 години произвеждаме с нашите партньори. За първи път се случва нещо подобно, а това е цензура. Това съобщи Слави Трифонов на пресконференция във връзка със спряното му предаване снощи.

„Това е цензура. Спирани са и други предавания, в други телевизии. Снощи не го излъчиха, не знам защо“, коментира Трифонов.

Целият казус е свързан с изчитането на писмото, подчерта Трифонов. Предаването беше спряно с едно писмо на БТВ към мен, което може да бъде определно само като цензура. Ние сме партньори с БТВ, а не техни служители, коментира той.

„Аз не нарушавам никаквъв закон. Това е тв предаване, в което има позицията на мен и моите колеги. Това, което се случва с този рефендум е нашата позиция като граждани. И спирането на това предаване от ефир не може да бъде определено като нищо друго освен като цензура. Писмото, което ми написаха и в, което обясняват причината за наизлъчването на предаването изглежда нелепо. Искахме да бъдем най-вече откровени с нашите зрители. Понеже няма как по друг начин да запознаем останалите граждани освен чрез вас, за това сме тук сега. Свободата на словото, независимо къде се пуска, дали в интернет, по телевизията, си е свобода на словото. Спирането на писмото ми е цензура.Труд

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *