След ареста! Камбуров на почивка в Ница

Футболистът Мартин Камбуров замина на почивка във френския град Ница часове, след като излезе от ареста в Пловдив, където попадна заради скандал с полицаи. Нападателят на Берое запази пълно мълчание два дни. Преди часове той публикува снимка от ресторант в Ница, където във видимо добро настроение отмаря след случилото се в неделя.

Играчът остава на свобода под гаранция от 1000 лева, съобщава trafficnews. До ареста се стигна, след като той влезе в пререкания с полицаи, които направиха опит да вдигнат неправилно паркирания му автомобил. Според прокуратурата, той е обиждал униформените и ги е замерил с банкноти, за да му освободят по-бързо колата.

Според Районната прокуратура в Пловдив, автомобилът, който е управлявал футболиста, е бил паркиран на забранено място, което е довело до поставянето на скоби на три от гумите на колата. Когато той се връща, избухва скандал между него и служителите на „Общинска охрана“.

Стойчо Андреев – авторът на видеото със скандала между футболиста Мартин Камбуров и полицаите, които са искали да вдигнат колата му с паяк, е бил задържан и глобен с акт за дребно хулиганство на стойност 100 лева.

Той се притеснява от причините, заради които е попаднал зад решетките.

„По думи на началника на Трето районно – Симов, думите му са следните: „Задръжте го тоя, защото се прави на репортер“. В една нормална държава може ли един гражданин при положение, че е възникнал спор със служители на реда да бъде арестуван, защото е снимал. За мен полицаят под пагон излъга. Сложиха ми в устата думи, които не са в моя речник“, настоя Стойчо Андреев.

„Камбуров е започнал да се държи агресивно със служителите, да отправя обиди, да хвърля пари по земята, след което се е качил на автомобила и е потеглил заедно с поставените скоби за репатриране“, съобщи говорителят на Районна прокуратура-Пловдив Атанас Илиев.

„За мен подхвърляне на пари нямаше, възникна спор, като полицаят започна да подхвърля едни белезници и аз в този момент започнах да снимам и поисках да се легитимира“, твърди свидетелят на случилото се Стойчо Андреев.

На място е пристигнал екип на Трето районно управление, който отвежда в ареста футболиста и автора на видеото. 

Възмутени от развоя на случилото се са и хора, живеещи на улица „Полковник Сава Муткуров“.

Нападателят на футболен клуб „Берое“ към момента запазва мълчание по случая.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *