СЛЕД БОЛЕЗНЕНИЯ ОБРАТ В РАЗГРАД! Феновете на орлетата се разцепиха на две, едните искат треньорът да си ходи, другите призовават за търпение

След болезнения обрат от 2:0 за 2:3 срещу голобрадия дубъл на „Лудогорец“ феновете на орлетата се разделиха на два лагера. Едните поискаха треньорът Уорън Фийни да си ходи, другите призоваха за търпение с най-ревностен поддръжник на тази позиция в лицето на лидера на фенкрилото „Пирин СС“ Константин Капчин. Чуват се и съмнения за бойкот вътре в съблекалнята срещу наставника, които никой от играчите не е потвърдил, дори и под сурдинка.

Фракциите „за” и „против” северноирландеца обаче са единодушни, че стоят твърдо зад силния човек в клуба Ива Дацева-Уорън и не дават прашинка да падне върху името й. Очаква се клубното ръководство да вземе отношение по казуса и да излезе с официална позиция днес, но засега няма индикации за рокада, която може да влезе в дневния ред при евентуална издънка срещу „Спортист“ след паузата за националните отбори.

В „Гнездо на орли“ в Разград Преслав Йорданов откри в 5-та мин. с четвъртия си гол през кампанията и е един от хората, които оправдават в пълна степен повторния си трансфер на стадион „Христо Ботев“. Четвърт час след началото за втори път през сезона се разписа Джон Айна. В 27-та мин. разликата намали капитанът на домакините Иван Йорданов с помощта на рикошет в тялото на защитник.

Второто полувреме пиринци дръпнаха ръчната в повторение на кошмарния сценарий от предните гостувания в Пазарджик и Симитли, с което предизвикаха основателни опасения за нещо сбъркано във физическата подготовка. В потвърждение на игровата немощ се стигна до попаденията на Димитър Митков /59/ и резервата Валентин Найденов /85/. За капак крилото Спас Георгиев си заработи червен картон в добавеното време на двубоя и подлежи на наказание за мача с шоколадите на 12 септември.

„ЛУДОГОРЕЦ-2“: Русанов, Костадинов (46-Шоко), Кельовлуев (81-Караангелов), Дост, Генчев, Димитров, Йорданов, Илиев, Петров (88-Вълчев), Чукалов (66-Найденов), Митков.

„ПИРИН“: Петров, Бастунов, Ст. Николов, Исуф, Бодуров, Хендерсън, Сп. Георгиев, Станоев, Пр. Йорданов /66-Оукли, 78-Алексиев/, Манолев, Айна (81-Карачанаков).

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *