СЛЕД ДЕРБИТО НА СТ. „ЦАР САМУИЛ“! Треньорът на „Кюстендил“ Н. Николов-Чезето: Загубихме без удар във вратата ни, имаме нужда от нови футболисти

Диаметрално противоположни бяха настроенията на двамата наставници, след дербито на върха в Югозападната Трета лига между “Беласица” и “Кюстендил”, спечелен от петричани с 1:0. Резонно разочарованието преобладаваше в изказването на треньора на сините Николай Николов.

“Поздравявам с победата отбора на домакините. Колкото можаха дадоха и победиха. На практика загубихме без удар във вратата ни, след една грешка, която не мога да нарека и детинска. За къде сме тръгнали, щом губим по такъв елементарен начин? Разбира се, че имаме нужда от нови футболисти. Виждате, че Мартин Михайлов го няма, вземат ми го в отбор от по-горната дивизия, и то по средата на сезона. Къде го има това? Аз откъде да намеря такъв футболист, с когото да го заместя? Ами то, ако ни вземат още трима, ние направо ще трябва да хвърлим кърпата и да не участваме в първенството”, недоволстваше Н. Николов-Чезето след първата загуба на неговите избраници.

Колегата му Саша Симонович изстрада и посрещна с победоносно вдигнати ръце четвъртия пореден успех на своите. “До последната секунда търсехме повече победата, до почивката имахме повече ситуации, които не успяхме да превърнем в ранен гол. Продължава да ни куца завършващият удар. В крайна сметка обаче победихме в тежък мач добър съперник, какъвто се показа “Кюстендил”. В групата има доста равностойни отбори, ние ще се порадваме малко на победата и продължаваме напред, към следващия труден мач в Панагюрище. Първенстовото е дълго, още е рано да говорим за промоция, пък и такава цел пред нас не е поставена. Стараем се да мислим само за следващото препятствие, пък да видим докъде ще стигнем. За сетен път повтарям, че ние сме в началото на пътя, все още нищо не сме направили”, обобщи сръбският предводител на петричани.

“Мачът беше на надлъгване и бе ясно, че който не направи грешка, той ще спечели. За съжаление направихме я ние и загубихме. Нищо фатално не се е случило, отборът ни е доста опитен, вдигаме главите и вече мислим как да спечелим следващия мач и да се върнем там, където ни е мястото”, сподели капитанът на гостите Боян Стойнев.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *