HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СЛЕД ДРАМАТА! Ето какво разкри бащата на Ивелин!

20-годишният Ивелин Узунов, който беше открит вчера в района на село Пещера след 10 дни в неизвестност, казал, че се е загубил и се е е лутал в бурите. Това обяви бащата на момчето. Той не е виждал признаци на депресия у момчето, преди да изчезне.

Ивелин споделил още, че е прекарал 10 дни в гората и не е чувал гласове на други хора.

20-годишното момче е настанено в болницата в Смолян. Бил е с измръзване на крайниците и хипотермия, но ще се възстанови напълно, каза д-р Васил Проданов. Спасил го е фактът, че през тези 10 дни в гората е пил вода. Въпреки това е обезводнен.

Момчето беше открито вчера от Васил Вълчев, който има имот в село Пещера. Той го забелязал до едно дере и първо помислил, че е починал. После момчето надигнало глава и казало, че е добре. Овчари дали одеяла да го завият, дали му и вода.

Вълчев потърсил място с обхват и се обадил на 112. Той разпознал момчето по снимките, разлепени в Смолян, и кадрите от камера, които е гледал.

Нямам думи, с които да благодаря на този човек, казва бащата на момчето. Той разказа още, че вътрешно през цялото време е усещал, че Ивелин е здрав и ще го открият.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *