След конкурс! Избраха Стефан Антонов за главен архитект на Сандански

Стефан Антонов спечели конкурса за главен архитект в община Сандански, той се завръща „на бял кон” на тази позиция три години и половина, след като загуби предишната надпревара. Антонов бе избран единодушно от конкурсната комисия с председател зам.кмета Благой Дончев. В началото на февруари кметът на Сандански Атанас Стоянов обяви конкурс за длъжността на главен архитект със стартова заплата в размер на 610 лв. От 14 януари Антонов е с прекратени трудовоправни отношения с община Петрич, където в продължение на година е изпълнявал временно длъжността главен архитект, докато съдът  възстанови на работа уволнения Владимир Митрев .

Припомняме, че до избор на главен архитект на Сандански  се стигна, след като досегашният  Красимир Петков напусна, а временно длъжността се заемаше от Любомир Парапанов.

В седемдневен срок кметът на община Сандански Атанас Стоянов трябва да издаде заповед за назначаване на  Антонов . Както вестник “Струма” писа през 2016 г.  Антонов  участва в конкурса за същата позиция и стигна до втория етап, но  бе отрязан на интервюто.

Тогава комисията с председател зам.кмета Вангел Анталавичев избра за главен архитект софиянеца Красимир Петков.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *