HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СЛЕД ОБИР НА БАНКА ПОД НОСА НА ЧЕНГЕТАТА! Тарантулата влиза в затвора

Благоевградчанинът Илия Илиев, по прякор Тарантулата, влиза в затвора за 4 години за кражбата на банковия офис в сградата на КАТ. Делото се гледа днес в Районния съд по съкратеното съдебно следствие. Той призна изцяло вината си, заради което му бе определено наказание 4 години затвор.

Илия Илиев е криминално проявен, с две присъди зад гърба си. Той направи удара на 25 април тази година през нощта, след като счупи гишето на офиса на ЦКБ, намиращо се в сградата на сектор “Пътна полиция” на бул. “Димитър Солунски” в Благоевград. След като проникнал вътре, той отнел метална каса с 15 584 лева и 3585 евро. Кражбата бе извършена под носа на полицаите от Второ РПУ, чиято сграда се намира в съседство. Крадецът бе разкрит след няколко часа благодарение на добрата оперативна работа на криминалистите и след като остави улики – кървава следа на местопрестъплението, от порязаната му ръка, както и направи грешен ход, след като същия ден отишъл в заложна къща, за да си прибере вещи, които заложил.

След като бе задържан при зрелищна операция в квартал “Грамада” пред очите на приятелката си, то направил пълни самопризнания и сам посочил мястото, където скрил парите. Една част оставил в хранителния магазин на майка си, а по-голямата заровил на Бачиново.

Бетина Георгиева

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *