След победата в Капките: Рафи подарява колата на гаджето си

Победителят от последния сезон на “Като две капки вода” Рафи Бохосян ще подари наградата – нов автомобил, на гаджето си – танцьорката Елена Коларова, узна HotArena.

Самият той има собствен автомобил – подарък за победата му в първия сезон на шоуто. Тогава чисто новият “Нисан Джук”, заради който арменецът изкара шофьорска книжка, бе строшен от неизвестни лица на паркинг в софийски мол. Рафи публикува снимката на злополучната кола, чието задно стъкло беше напълно избито. 

“Ужасявам се от човешката злоба и завист, защото съм сигурен, че това е причината за вандалщината”, възмути се тогава певецът. Сега се надява да няма подобни инциденти с новата кола, която ще шофира Елена. Двамата се срещат покрай работата. Запознават се, когато той търси балет, с който да работи. Препоръчват му групата “Скайуокър”, в която Ели танцува. В началото имат само професионални отношения, любовта им пламва доста по-късно, но засега не мислят за брак и деца. 

Все пак арменецът не смята да следва примера на Део, който стана баща чак на 40. Засега Рафи е едва на 28, макар че според патриархалната му арменска фамилия, вече е време да дундурка бебе, пише Галерия. Победата му в Капките бе изненадваща за част от зрителите, които залагаха на триумф на масово харесвания от публиката Фики Стораро. Рафи обаче отвя конкуренцията с изпълнението на “Сбогом, моя любов” на Васил Найденов. Фики не успял да скрие разочарованието си от загубата. След края на шоуто той бил толкова ядосан, че дори отказал да отиде на афтърпартито.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *