След поражението в Дупница благоевградчанинът М. Кръстев анонсира завръщане в родния край

Волейболният „Марек“ срази за малко повече от час „Дунав“ в директния сблъсък за топ 5 в националната суперлига с 3:0 /25:17, 25:17, 25:19/. След поражението благоевградският център на русенци Мартин Кръстев, анонсира желанието си да се върне в някой хубав ден в родния край. Той премина това лято в състава на драконите от „Пирин“ /Рз/.

„Очаквах да окажем по-голяма съпротива срещу дупничани, но не се получи. Сега ни очаква много важен мач с „Левски“, за да останем в горната половина на таблицата. Бързо се адаптирах в Русе, чувствам се добре тук. Аз обаче съм от Благоевград и съм готов да се завърна в някой от двата елитни тима от Югозапада при тяхно желание”, коментира Кръстев.

„Със страх волейбол не се играе, момче”, беше чут да казва към един от младите си играчи треньорът на победителите Виктор Карагьозов. „Подходихме максимално мобилизирани срещу „Дунав“ и ги натиснахме със сервиса. Продължаваме да изпитваме слабости на блокада и в нападението. Предстои ни тежко гостуване в Разлог в ключов сблъсък за посоката, в която ще тръгне редовният сезон. Съседите не са в най-добрата си кондиция, но по нищо не отстъпват на водещите състави”, коментира Карагьозов.

Най-полезни в неговия отбор станаха Златан Йорданов с 9 т., 54 на сто ефективност в атака и 55 на сто позитивно посрещане, и ветеранът Костадин Стойков с 8 т.

„МАРЕК“: Станков-1, Йорданов-9, Стойков-8, Апостолов-7, Я. Георгиев-7, Душков-4, Вл. Иванов-либеро /Св. Иванов-5, Пенчев-5, Христосков-1, Янков-1/.

„ДУНАВ“: Костадинов, Павлов-8, Милушев-7, Тончев-6, Бъчваров-5, Кръстев-2, Добрев-либеро /Цанков-4, Христов-4, Стоянов/.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *