СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ МАЧ ЗА ГОДИНАТА! Футболистките на „Спортика“ разпуснаха с бурен купон в две полувремена начело с капитанката В. Махлелиева

Дамите футболистки на „Спортика“ се впуснаха в бурен купон начело с капитанката Веселина Махлелиева след последния мач за годината в женското първенство, победата в който ги затвърди в челото на класирането в защита на сребърните медали от миналия сезон.

Партито премина в две полувремена по няколко часа. През първото момичетата натрупаха калории с вкусотиите в една от емблематичните механи в Благоевград, а за второто ги изгориха в дискотека, където показаха, че умеят да бродират не само по терена, но и на дансинга с любимите си чалга парчета, приоритетно предпочитани от целия отбор.

На импровизираното тържество за край на успешната есен не присъстваха президентът на клуба Искрен Мазнев и наставникът Радослав Креснички-Джарата. До Нова година обаче на двамата стратези и на подопечните им предстоят три съвместни сбирки – за рождените дни на шефа и треньора, и на звездата на състава Венидона Сърбинска.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *