След почивка в Банско! Бизнесмен се “излекувал” от коронавирус само за три дни

Бизнесменът Ивайло Пандов се прочу като първият човек, който се е “заразил” и “излекувал” от коронавирус само за три дни. Той и семейството му са били на почивка в Банско, след която решават да си направят тестове за COVID-19, съобщава Нова ТВ.

Решихме да проверим дали сме заразени с коронавирус. Тествахме се за лично спокойствие, нямахме симптоми. Заявихме тест от частна лаборатория. Те дойдоха, взеха ни проби и очаквахме резултати. На всички около мен дойдоха в събота и бяха отрицателни. В неделя бяхме събудени от полицаи, които ми казаха, че съм заразен и последваха всички мерки, разказва бизнесменът.

“Така започна нашият малък кошмар. Отделна стая, отделни дрехи, дезинфекция на цялата къща. Започнах да търся начин да преструктурирам работата си. По съвет на мои приятели реших да се тествам отново, но в държавно учреждение. Успях в понеделник да си направя тест. Вечерта дойде новината, че не съм заразен. Направих си и втори тест, който след 24 часа също излезе отрицателен. Междувременно ми направиха и PSR тест, който също излезе отрицателен”, обясни той.

Карантината на бизнесмена обаче е свалена чак в петък. Той съветва всички, които си правят проби в частни лаборатории, да си направят и втори проба в държавна болница, ако резултатите им са положителни.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *