След релакс на Черноморието директорът на Здравната инспекция в Пиринско д-р Калоянов влезе в кабинета си, зареден с положителна енергия и слънчев загар

Директорът на Здравна инспекция в Пиринско д-р Калоян Калоянов се завърна завчера в управленския кабинет и пое служебните си задължения със слънчев загар и зареден с положителна енергия. Здравният директор релаксира през юли на родното Черно море заедно с дъщеря си Перси, шестокласничка в VІІІ СУ – Благоевград. Той  избра за лятната си почивка курорта Свети Влас.

„Мястото много ни хареса, прекрасно е за туризъм – с красива природа и невероятен плаж, курортът е уникален в подножието на южните склонове на Стара планина и в северната част на Несебърския залив”, разказа д-р Калоянов и допълни, че заедно с дъщеря си са обогатили и своите исторически познания, защото Свети Влас е сред най-старите селища в Несебърска община и със статут на град от 12 години.

По време на почивката здравният директор съчета хубавите разходки с фотографските си умения и запечата на камерата невероятни гледки от залеза на слънцето и много цветя. Д-р Калоянов не пропусна да посети и яхтено пристанище в северната част на Несебърския залив.

СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *