След Ретроградния Меркурий – затъмнения носят трансформации

След като стартира ретроградната фаза на планетата Меркурий, идва ред на две затъмнения, които ще донесат известна нестабилност и трансформации.

На 2 юли имаше слънчево затъмнение. То не се наблюдаваше от България, но за сметка на това се отрази на някои представители на зодиака у нас – Рак, Скорпион и Риби.

Според астролозите, хората, ръководени от тези зодии, по-лесно могат да се контролират. Те ще са и по-лабилни и емоционални от обикновено. За щастие, от неделя, 7 юли, ще се почувстват по-стабилни. Причината е, че в събота Венера попада в знака Рак и носи положителен заряд.

От друга страна навлизането на Марс в Лъв ще донесе късмет на хората от въпросната зодия, както и на Овните и Стрелците.

От 3 до 16 юли Луната е във своята нарастваща фаза, а след това ще се наблюдава частично лунно затъмнение. Смята се, че периодът от слънчевото до лунното затъмнение ще бъде много силен, свързан със семейството, връзките и емоциите. Онова, което се случи от 2 до 17 юли ще предначертае събитията в следващите шест месеца.

Астролози изтъкват, че дните до края на юли ще са напрегнати, затова сериозните дела, които някои представители на зодиака отлагат, трябва да се свършат около 17 юли, когато се пада частичното лунно затъмнение. Именно оста Козирог – Рак ще покаже посоката, която да следват хората от останалите зодии.

Основното, което трябва да знаете за дните до Лунното затъмнение е, че те ще са време за пренареждане на приоритетите. Очакват се включвания на хора от миналото и предизвикателства, с които ще се справите, ако не взимате прибързани решения.

С каквото и да се захванете, помислете добре от какво се нуждаете вие, а не другите и слушайте инстинкта си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *