След този режим на Петър Димков ще сте като новородени

Диетата на Петър Димков е в основата на редица от съвременните режими за отслабване. Тя дава уникални резултати – в това са се уверили стотици хиляди хора. Редица родни звезди заложиха именно на нея и постигнаха завидни резултати. Петър Димков е един от най-известите български народни лечители. Той е посветил живота си на събирането на рецепти и знания за здравето.

Негово дело е диетата за отслабване, която може да промени всеки. Хранителният режим гарантира 100- процентов резултат. Режимът за отслабване на Димков освен добър е и полезен за здравето. Той изчиства напълно кръвоносните съдове. Така дори да върнете килограмите след края ѝ, пак има полза. Хранителен режим на Петър Димков:

Ден първи: Варени картофи без сол. Никаква друга храна не е позволена, а количествата са неограничени. Въпреки това е добре да се придържате към дозата от килограм и половина.

Ден втори: До 3 кофички кисело мляко. Ако има хора с непоносимост към този млечен продукт или не могат да го консумират по друга причина, то може да се замени от овесено мляко. То също е много здравословно. 4 с.л. се варят в 1 л вода, докато семената се разпукат. По желание може да се добави мед. В краен случай, ако и това мляко не е подходящо, може да се замени с варена или печена тиква.

Ден трети: Килограми и половина плодове и зеленчуци. Суровите плодове и зеленчуци не трябва да се смесват на едно хранене.

Ден четвърти: Варена или печена тиква. Може и да е на компот от тиква. Яде се през целия ден.

Ден пети: 3 варени яйца.

Ден шести: Половин килограм сурови плодове и зеленчуци.

Ден седми: По примера на ден втори – три кофички кисело мляко. Може да се замени с 300 г варено пиле или варена или печена тиква.

Ден осми: 1.5 литра минерална вода. Може и повече – важното е да не се яде нищо друго.

По препоръките на Петър Димков диетата трябва да се спазва веднъж месечно. Така се запазва постигнатото тегло. Ако след края ѝ искате да свалите повече, то я прилагайте 4 седмици. Може и да не са последователни и да има почивки между тях. Въпреки скоростните резултати ефектът при всеки е различен. Оптималното тегло, което може да бъде свалено за тези осем дни, е 10 кг. По време на режима трябва да се пие много вода. Въпреки препоръките на Димков специалистите съветват диетата да се повтаря веднъж на три месеца, защото тялото няма от какво чак толкова да се чисти. / zdrave.to

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *