СЛЕД ЯРОСТНО НАДДАВАНЕ НА ТЪРГ В ДУПНИЦА! Бизнес дамата Р. Данаилова спечели срещу 1442 лв. месечен наем кафенето при Часовниковата кула, конкурентката й Е. Паризова се отказа

Майката на дупнишкия психиатър д-р Александър Паризов – Елена Паризова, и съсобственичката на фирма с игумена на Рилската света обител Евлогий Радостина Данаилова се конкурират за кафенето до Часовниковата кула в Дупница. Двете дами се хвърлиха в лудо наддаване за кафенето, което е с площ от 80 кв.м, и качиха наемната цена от 273 лв. за месец без ДДС до 1442 лв. без ДДС.

Фирмата на Паризова се представляваше от оторизирано лице на общинския търг, а Радостина Данаилова се яви с фирмата си “Киара 13”.

Стъпките за наддаване започнаха от 28 лв., двете дами вдигаха мизата яростно, но Елена Паризова се отказа на предпоследната стъпка и търгът беше спечелен от фирма “Киара 13” с оферта от 1442 лв. без ДДС месечен наем на кафенето, като ще го стопанисва през следващите 10 г.

Фирма “Киара 13” е собственост на Р. Данаилова и е регистрирана в Търговския регистър през 2013 г. Бизнес дамата е съсобственик и на фирма “Царев връх” ЕООД, в която дял има и игуменът на Рилската света обител Евлогий, но при вписването на фирмата през 2009 г. фигурира светското му име Евлогий Стоянов Стамболджиев.

Данаилова е собственичка на още една фирма – ЕТ “Радостина Данаилова-Ранел-Европа”.

Кафенето до Часовниковата кула е едно от най-посещаваните в Дупница, в района родители водят децата си на разходка.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *