HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СЛЕД 10 Г. ЯКО БАЧКАНЕ! Банков кредит разби бизнеса на автотърговец

Срещу 264 640 лева от частното съдебно изпълнение в Кюстендил сложиха на тезгяха ремонтна работилница „Мони 2000” ЕООД на Любомир Симеонов, който върти търговия с леки автомобили. Бизнесът на младия кюстендилец е от поне десетина година, когато с 5000 лева регистрира фирмата си. Работилницата се намира на изхода на Кюстендил в посока Дупница. Тя е едноетажна и е с площ от 677 квадратни метра. Поземленият имот пък е на 4145 кв.м.

До продажбата се стигна, след като автотърговецът не успял да се справи с ипотеката, направена в банковата институция.

В едномесечен срок мераклиите за работилницата могат да огледат имота, а след това в залата на Районния съд в Кюстендил е насрочено и самото наддаване. До него обаче ще се допуснат бизнесмени, които предварително са внесли 10% от стойността на имота.

Десетки са пък автокъщите, разположени до самата автоработилница. В последно време пазарът на автомобили в Кюстендил замря. За да им излезе по-евтино, кандидатите да си купят коли предпочитат сами да ги доставят от чужбина. Други пък залагат на обяви в интернет и така директно се спазаряват със собствениците, избягвайки по-високите цени в автокъщите.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *