След 15 г. Бл. Влахова отново се завърна като главен счетоводител на старата месторабота навръх рождения си ден, посрещнаха я с торта и цветя

Два вълнуващи момента преживя в един ден новоназначената главна счетоводителка на ПК “Струмешница” в Петрич Благородна Влахова. Понеделник се оказа първият й работен ден в предприятието, в което се завръща след 15-годишна пауза, а той съвпадна и с рождения й ден.
Председателят на кооперацията Георги Ичконов изненада новия-стар служител с кошница разкошни цветя /сн. 1/ и след като честити рождения й ден, последваха пожелания за успешна адаптация начело на счетоводния колектив. Колежките на Блажка, както я наричат, се бяха подготвили с празнична торта, чиито фойерверки ознаменуваха завръщането й в кооперативното семейство /сн. 2/.
Рожденичката почерпи всички присъстващи и без да губи време, потъна в счетоводните сметки под вещите наставления на досегашната главна счетоводителка Калина Андреева, която ще излезе в заслужена пенсия едва след като се увери, че следовничката й, ползваваща се с реномето на отличен специалист, е напълно готова да поеме отговорната щафета.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *