След 15:09 часа днес трябва много да внимаваме!

Луната е в знак Дева. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Хората изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е подходящо за покупко-продажба на недвижимо имущество.

Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво. 9-ти лунен ден до 15:09 часа. Счита се за първия критичен ден от лунния цикъл. Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно.

В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии. 10-ти лунен ден започва от 15:09 часа и продължава до 16:11 часа на следващия ден. Денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите. Договорите биха имали добра перспектива. В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела – успехът ни ще бъде обезпечен.

Ако в този ден все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората като никога стават оригинални и независими, самоуверени.

В 10-я лунен ден не се препоръчва уединение. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Сега може да предприемете нови дела. Резервите на здравето са още ограничени и следва да се избягва претоварването. Най-активни са жлъчния мехур и черния дроб.

Секс – Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно – богат на оргазми. Практика на деня – Медитация върху родовото дърво. Родовото дърво на всеки от нас се състои от 7 поколения (което означава 126 човека). От техните жизнени достижения и грешки зависи до голяма степен вашия живот.

Нарисувайте всичките седем поколения на своето родово дърво. Така мислено можете да се докоснете до всеки от вашите предци, да се помолите за него, да му благодарите, за това, което е бил и да го помолите за подкрепа.

Най-благоприятно да „поговорите” с всички ваши предци, последователно движейки се от вашите родители, започвайки с предците по мъжка линия. В схемата може да обозначите мъжете с квадрат, а жените с кръг. При тази медитация обезателно трябва да гори църковна свещ.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *