След 15:13 часа днес бъдете много внимателни!

Луната е в знак Лъв – Когато Луната е в този знак, винаги се появяват възможности за разкриване на творческите способности и потенциал. Такива дни са благоприятни за разходка из дворци, отиване на театър, посещение на ювелирни магазини. Предметите на разкоша могат да доставят радост за дълго време. Подходящо за развлекателни и увеселителни мероприятия. Откриват се възможности за личностна изява, за привличане на вниманието към себе си.  В 12-ти лунен ден, който започва от 15:13 часа и продължава до 16:18 часа на следващия ден. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Препоръчва се да се пие чай от червен кантарион и пресни сокове.  Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Не е необходимо да се проявява бързане, припряност, а всичко да се остави да следва естественият си ритъм.  Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото изразяване на любов, нежност, доброта и разбиране.

Бизнес – Финансовите операции могат да бъдат успешни само при условие, ако определена част от парите отидат за благотворителност или спонсорство на духовни мероприятия – строеж на църковен храм например. Парите сега работят само за духовност, благотворителност и нищо друго. Твърде полезно за бизнеса е да се спонсорират болници, старчески домове, интернати. Колкото повече пари пожертвате за благотворителност, толкова по-успешен ще е вашият бизнес, но само при условие, че тези пари са дадени от чисто сърце, а не заради бъдещи изгоди. Неискреността няма да донесе желания резултат.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *