След 18 г. в РУО старши експертът по информатика и ИТ д-р инж. В. Павлова напусна, раздели се с колегите с емоционален пост във Фейсбук

След 18 години като старши експерт по информатика и информационни технологии д-р инж. Василиса Павлова напуска Регионалното управление на образованието в Благоевград и постъпва на цял щат в ЮЗУ „Неофит Рилски“.

Скъпи мои колеги, приятели,

Обръщам се към Вас не със „СБОГОМ“, а с „ДО НОВИ СРЕЩИ“!
Напускам длъжността „Ст. експерт по информатика и ИТ“ в РУО – Благоевград.
Време е да поема ново предизвикателство в професионалния си път и да насоча знанията и уменията си към висшето образование – ЮЗУ „Н. Рилски“ – Благоевград.
На този етап от живота си осъзнах важността в това да си свободен, независим, любознателен, търсещ, непримирим човек.
Защото само така мога да Ви гледам в очите.
В каква степен успях да го сторя, ще кажете всички вие, с които съм работила през тези 18 години и които ме познавате от множеството състезания, олимпиади, квалификации и срещи, в които сме били заедно.
Винаги съм го правила не само с разум, но и със сърце, и резултата го виждах в греещите Ви очи и усмивките, с които ме посрещахте…

Благодаря Ви за доверието и подкрепата!
Благодаря Ви, че бяхме ЕКИП!”, публикува в социалните мрежи емоционално послание към приятелите и колегите си д-р инж. Павлова.

Самата тя е един от най-утвърдените специалисти в областта на информатиката и ИТ и има 25-годишен професионален трудов стаж. Преди да постъпи в РУО, е била учителка в Езиковата гимназия, а от 3 години работи на половин щат към катедра „Технологично обучение и професионално образование“ към Техническия факултет на ЮЗУ. В края на миналата седмица ас. д-р инж. Павлова получава предложение да постъпи на цял щат в университета.

„Разделям се с колегите си от Регионалното управление на образованието си и от училищата с най-добри чувства“, сподели В. Павлова, а стотици нейни колеги и приятели от цялата страната й пожелаха успех!

В началото на месеца РУО напусна и старши експертът по чужд език Любка Стоименова, която започна работа в МОН. 

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

3 Коментара

  1. Стефи

    Само не разбирам защо смята че това е повишение и развитие. Отива в една катедра изпаднала в безпомощност от към кандидати за обучение от една страна и с пълни нарциси като колеги от друга.

    Отговори
  2. бай Курти

    Плачещият Сашко получил екстра попълнение, само дето няма кандидати за учители по трудово и търтеите в катедрата са повече от студентите им…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *