След 26 г. на директорския пост в Бюрото по труда в Дупница Наташа Илиева се пенсионира, замина за София да се грижи за внучето

Директорката на Бюрото по труда в Дупница Наташа Илиева излезе в пенсия. На нейното място като вр.и.д. директор е назначена дългогодишната служителка в Бюрото по труда в града Петя Доганджийска до провеждането на конкурс за поста.

Н. Илиева е била директор на Бюрото по труда в Дупница от създаването му през 1990 г. с 4 г.  прекъсване. През 2006 г. тя бе уволнена по политически причини, но след 4 г. битка в съда спечели делото и през 2010 г. беше върната на директорския пост. Докато водеше съдебната битка, тя работеше в счетоводството на ТЕЦ „Бобов дол“, по това време генерален директор на централата беше дупничанинът инж. Владимир Владимиров.

Наташа Илиева беше удостоена и със званието „Служител на годината“ на Агенцията по заетостта.

След пенсионирането си тя заминала за София да се грижи за внучето. Дъщеря й Мария Янева пък беше удостоена с приза „Мисис Дама на годината“ заради помощта й на двойки с репродуктивни проблеми. ЙОРДАНКА ПОПОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. само питам?

    Само дето не разбрах каква е новината? Всекидневно хиляди хора се пенсионират, но това интересува само тях и най-близките им. За чий х-й цапате общественото пространство или няма за какво по-важно да пишете?

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *