След 3 месеца в изолация топреферът на Пиринско Ив. Стоянов и най-пресният международник М. Максимов излизат на първа линия

След 3 месеца в изолация топреферът на Пиринско Ивайло Стоянов и най-пресният международник със знаменце в ръка Мирослав Максимов излизат на първа линия при подновяването на първенството в родната Първа лига. Съдийската комисия към БФС е решила за рестарта на кампанията от 5 юни да заложи на същите арбитри, получили назначения за мачовете на 12 март, които така и не се изиграха заради пандемията. До второ нареждане двубоите от продължението на шампионата ще се състоят при спазване на противоепидемичните мерки и на празни трибуни.

В нетипичната обстановка Ив. Стоянов извежда на 6 юни в Коматево съименниците от „Ботев“ /Пловдив/ и Враца, негови асистенти по тъча са Мартин Ангелов и Красимир Миланов. Санданчанинът М. Максимов, чест спътник на земляка си от Петрич, този път е пренасочен в бригадата на Георги Димитров за срещата между „Дунав“ и „Арда“. Станимир Тренчев е петричката връзка в голямото дерби на Герена, където в петък вечер на „Левски“ гостува сигурният шампион „Лудогорец“. Синът на легендата на „Беласица“ Лозан Тренчев е четвърти рефер, а свирката ще надува Николай Йорданов. СК все пак си запазва правото да прибегне до промени в нарядите при обективни причини.
СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *