След 32 г. в хирургията на санданската болница санитарката Д. Стоева се пенсионира, почерпи екипа с печено агне и деликатеси, собствено производство

Дългогодишната санитарка в ХО на МБАЛ – Сандански Димитрина Стоева почерпи щедро по случай излизането й в пенсия. Тя покани работещите в отделенията ХО, ОАИЛ, ОТО и очно на богата трапеза с печено агне, баници и сладкиши, които бе направила собственоръчно.

Санитарката бе затрупана с множество подаръци и цветя. Тя е работила в хирургично отделение почти 32 години.

Старшата сестра на отделението Юлия Андонова и урологът д-р Ников първи поднесоха кошница с лакомства, бутилка марков алкохол и цветя в знак на признателност от екипа на отделението. Трогната и със сълзи на очи Димка благодари на колегите си за дългогодишната им работа заедно и произнесе кратка, но емоционална реч. Завеждащият отделението д-р Бояджиев й пожела дълги години да се радва на здраве и благоденствие.

Хирургът д-р Живков, медсестрите Янка Паскова, Росица Котева, Десислава Текелова, Светлана Паничарска и секретарката Евелина Михайлова вдигнаха тост в чест на Д. Стоева.

Колегите санитари Таня Иванова, Диана Тенкова, Благой Ризов и Юлия Златанова я увериха, че няма да забравят годините, прекарани заедно в лечебното заведение.

МАРИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *