След 4 години в Англия млади благоевградчани се завърнаха в родния град, вдигнаха сватба с твърдото намерение да търсят щастието си тук

След 4 години зад граница Стефани Йорданова и Дико Дишев се завърнаха в родния си Благоевград, за да се оженят. Така те сбъдват мечтата си да се приберат в родината си и да търсят щастието си тук. Двамата влюбени, сияещи в компанията на най-близките си и мили хора, си казаха “да” в присъствието на 100 гости, а тържеството се състоя в ресторанта на университетския център “Бачиново”.

Любопитното е, че булката и младоженецът се запознават в Благоевград, но по-късно пътищата им се разделят и Дико заминава за Англия. Без да знае това, Стефани също решава да емигрира и стяга куфарите за Обединеното кралство. Там искрата между двамата отново припламва и те заживяват заедно в Лондон, където Стефи работи като стилист, а Дико е шофьор.

“Да, в чужбина се изкарват много повече пари, но животът не се изразява само в това, а и с пари не можеш да си купиш пропуснатите мигове, хубавите моменти с близките и приятелите. Там тъгуваш за родината си, за семейството си, само работиш и дори няма и с кого едно кафе да изпиеш. Затова с Дико взехме решение да се приберем. Мечтата ми беше да вдигнем сватба, да се установим тук и живот и здраве да отгледаме децата си пак тук, в България!”, сподели Стефани, убедена, че щастието не се измерва в пари, а и човек стига да иска, може да успеее не само в чужбина, но и в родината си.
На младото семейство кумуват приятелите им Тодор и Борислава Христови, които ги сюрпризират със специална изненада – български народни танци, представени от деца с носии.

Сватбеният ден е особено емоционален и за родителите на булката Йорданка и Димитър Йорданови и на младоженеца – Иван Дишев и доктор Донка Дишева. Не по-малко развълнувани са двете баби Елисавета и Златка, които повеждат хорото в чест на внуците си. Специалният ден е ознаменуван с паметна фотосесия, а първият сватбен танц внася допълнителна емоция. Под звуците на песента “Миг като вечност” на Тодор Върбанов Дико буквално понася половинката си на ръце и двамата се носят на крилете на любовта.

А иначе булката успява да настъпи младоженеца, той обаче отчупва по-голямо парче от погачата и така балансът е възстановен. Че младото семейство ще се радва на близнаци, това пророкува диджеят на тържеството, след като Стефи ритва менчето и двете цветчета се заклещват.

С много емоции, тостове, танци и пожелания за дълъг и щастлив семеен живот празненството продължава до малките часове на нощта, а Стефани и Дико, вече установили се в Благоевград, имат намерение в най-скоро време да започнат собствен бизнес.
СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *