СЛЕД 40 Г. СТАЖ И НАВЪРШЕНИ ГОДИНИ ЗА ПЕНСИЯ! Шефката на образованието в община Сандански Л. Караиванова напуска, учителката по английски К. Додушева започна работа в екипа на кмета К. Котев

Шефката на дирекция „Образование, култура, спорт и социално дело“ в община Сандански Людмила Караиванова е подала молба за напускане. Тя е навършила пенсионна възраст. От няколко дни тече предизвестието й, че напуска Общинска администрация. Със заповед на кмета Кирил Котев е насрочен конкурс за заемане на вакантната длъжност.

Л. Караиванова е общинарят с най-дълъг стаж в администрацията в Сандански. Тя е с 40-годишен трудов стаж в сферата на образованието в общината.

От няколко дни в дирекция „Образование, култура, спорт и социално дело“ в община Сандански е назначена на работа учителката Катина Додушева. Тя е дългогодишен учител по английски език в гимназия „Яне Сандански“, бе член и на Общинската избирателна комисия в града. К. Додушева е напуснала длъжността учител по английски език в гимназия „Яне Сандански“ и вече е в екипа на Общинската администрация.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *