След 6-годишна романтична връзка, стартирала от кварталното барче! Гурбетчии от Дупница долетяха от Англия, за да се оженят, заминават на медена седмица в Гърция

След шестгодишна романтична връзка гастарбайтерите в Англия Евгени Йоцов и приятелката му Ани долетяха в родната Дупница и се ожениха. Младоженецът работи като главен готвач и мениджър на ресторант на Острова, а любимата му като хостеса.

Любовта им пламнала преди 6 години, Евгени грабнал сърцето на Ани с джентълменското си поведение. Тя работела като сервитьорка през лятната ваканция в близост до блока, където той живеел. Евгени я харесал от пръв поглед, но не посмял веднага да признае за любовта си към нея. С широка усмивка разказва как често надничал с разтуптяно сърце от прозореца на апартамента към кафенето да зърне Ани. После започнал всяка сутрин да ходи на кафе с надежда тя да му сервира. И така на 19 септември преди 6 г. се престрашил и й признал, че тя е момичето на сърцето му.

На сватбата бяха дошли много приятели на двамата, роднини и близки. Приятелят от детските години на Евгени Йоцов – Петър Илчев, с мегафон в ръка ръководеше движението на леките автомобили, с които гостите се придвижваха от дома на младоженеца до дома на кумовете Антон-Тоната и Десислава Софлониеви и оттам до Благоевград, където бе сватбеното тържество. Приятелството на Евгени и Тоната устояло на времето и по този повод последният бил избран с отговорната мисия да кумува на сватбата.

Всички главни действащи лица на тържеството спазиха  железен дрескод – шаферите бяха сложили розови папионки, а шаферките бяха издокарани в розови рокли. Младоженецът бе избрал за тържествения ден елегантен тъмен костюм, а булката блестеше като принцеса с дантелена рокля, подчертаваща красивата й фигура.

Ани Йоцова след сватбата каза: “С Евгени се връщаме отново в Англия, но преди това ще отидем на медена седмица в Гърция. Не разполагаме с повече време, трябва да работим. Евгени замина преди 3 години, а аз шест месеца след него. От дете е мечтал да отиде в Англия и мечтата му се сбъдна. Искаме да имаме две деца и да сме щастливи. Засега все още не мислим да се връщаме в България. Ще видим какво ще стане след  Брекзит. Имаме мечта да отидем да живеем и работим в Канада и да останем там, да не се връщаме в България, но времето ще покаже”, очерта плановете на младото семейство Ани Йоцова.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *