След 8.5 км преход по пътеките на Алпите съотборниците в австрийския USC Нойкирхен М. Близнаков и Р. Анев утолиха жаждата с по бира

Бившият капитан на „Пирин“ (Гоце Делчев) Марио Близнаков и благоевградчанинът Радослав Анев /на снимката/ показаха нагледно как възстановяват формата си след дългата карантина заради Covid-19. Двамата настоящи съотборници в австрийския USC Нойкирхен „подгониха“ пътеките из Алпите, в чието подножие живеят. Това бе поредното индивидуално занимание на бившите съекипници в „Пирин“ (Гоце Делчев) и Банско, които често поддържат физическа кондиция с преходи из планината рай Нойкирхен, като с всеки следващ увеличават дистанцията, а вчерашният се оказа с най-голяма дължина 8,5 километра. Желанието им е при следващия им поход да увеличат разстоянието с 1,5 километра и да закръглят на 10 километра разстоянието. Това е в унисон със задачата, която са си поставили – плавно увеличение, за да не се стигне до преумора след дългия период на принудителен домашен арест.

Марио Близнаков и Радослав Анев се бяха подготвили за събитието, като се постараха „да не се обезводнят“ и след края му заслужено се почерпиха с по една бира. 

В същото време Марио Близнаков сподели в социалните мрежи и част от тренировките, които водят двамата, и показа едно от упражненията, които са част от ежедневните двучасови занимания. Както в походите, така и при заниманията в спортната база на USC Нойкихрен те спазват всички изисквания за физическа дистанция. Дуетът вече се поти и във фитнеса, за да са готови за предстоящия сезон, който се очаква да започне в средата на идния месец, след като сезон 2019/2020 завърши още преди да е започнал след приятелската среща на техния отбор на 7 март.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *