Сложете 3 нацепени лимона в сол на нощното шкафче! Когато се събудите, животът ви ще се промени!

Това е изумителен трик, който буквално може да промени целия ви живот за изключително кратко време!

Всички сме го чували, но малко от нас му отделят нужното значение. Нашият живот се управлява от енергиите около нас — това е абсолютен факт. Те влияят върху семейното ни положение, финансовото ни състояние, здравето и щастието като цяло.

В днешният напрегнат свят ние сме бомбардирани от негативна енергия през целия ден. На работа, в града, в къщи – всички се сблъскваме с познати и непознати „кисели“ хора, които проектират своите проблеми върху вас и нарушават енергийният ви баланс.

Ето няколко изумителни методи, които ще пречистят негативната енергия от вас и вие ще се събудите „чисти“ като бебе на сутринта.

Първият трик е повече от елементарен. Нарежете  2-3 зелени лимона и ги поставете в чиния със сол. Ето така:

Сложете чинията на нощното шкафче преди сън. Изпаренията от лимона са подсилени от солта, а те са най-мощният „чистач“ на негативна енергия. Само дишането на приятния аромат и наличието му във въздуха ще подейства като баня за вашата енергия.

Другият изумително ефикасен трик е, сварете корите на тези лимони в дъждовна вода. Поставете водата в съдове в различни точки във вашия дом. Това ще пази негативните енергии надалеч. Може да си направите амулет от сварените кори, и да го носите на врата си. Това ще ви предпазва в ежедневието.

Трудно е да повярвате, но когато изчистите тялото си от негативни енергии всичко във вашия живот ще потръгне и ще се промени за по добро. Ще имате по-добри връзки с околните, ще сте по успешни във финансово отношение и ще сте по здрави.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *