Служител на „Паркинги и гаражи” в екшън на площада в Благоевград

В центъра на екшън се оказаха вчера служители на „Паркинги и гаражи“ на площад „Македония“ в Благоевград на обяд, по време на работа. Докато махали скоба за неправилно паркиране на автомобил пред „УниКредит Булбанк“, мъж, който стоял до банкомата на входа на банката, започнал да ги снима с телефона си. Любомир Митов, единият от служителите, тръгнал към него с въпрос защо снима и така се стигна до екшъна. Човекът, който снимал, се развикал, че искат да го бият, и хукнал към вътрешността на банката. Гардовете скочили, а „фотографът“ позвънил на тел. 112, за да извика полиция.

„Идвам от НАП до банкомата и виждам как служителят от „Паркинги и гаражи“ се държи грубо с момчето, вика му, кара му се и аз го снимах, за да видят хората какво е отношението на служителите, на които ние плащаме“, разказа възбуден мъжът със снимките и продължи: „Той тръгна към мен, а аз влязох в банката да си изтегля пари. На входа ме хвана и почна да ме дърпа. Събори ме на земята и ми счупи очилата. Преди месец и половина зад НАП пак тези служители искаха и на моята кола да сложат скоба, но сами я махнаха, защото е незаконно. Същият служител и тогава се държа нахално“, видимо афектиран бе човекът, но отказа да каже името си.

Глобеният шофьор обясни, че нямало къде да спре, паркирал неправилно, защото често виждал по същия начин и други коли да се оставят на паркинга пред банката. „Сложили са ми скоба, платих си и това е. Този господин не знам защо се намеси, но няма проблем. Бях спрял неправилно“, обясни младият мъж.

„Нищо не се е случило, никого не съм наранявал, този човек явно си има проблеми“, видимо изненадан от развоя бе служителят на „Паркинги и гаражи“ Любомир Митов. Случайни минувачи, свидетели на инцидента, обясниха, че двама мъже хванали за ръцете мъжа, опитал се да снима, докато той викал, че искат да го набият. Гардът на банката също обясни, че не е видял нападение, излязъл, като чул суматохата пред вратата.

Единствен потвърди, че е бил свидетел на екшън, млад мъж от близкото заведение. Марио Ризов разказа: „Чух, че нещо става, обърнах се и служителят биеше човека. Аз го гледах, но не се намесих, защото се чудех какво става. Дадох телефона си, ако е нужно да потвърдя и пред полицията какво съм видял”.

Веднага след случката служителите на „Паркинги и гаражи“ отидоха в полицията да дадат показания. Още вчера в късния следобед кварталният полицай започна издирването на свидетели на екшъна и снемането на показания.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *