Случайна среща в центъра на Благоевград на ексминистъра на МВР В. Вучков с класната му Й. Камбитова

Случайна среща събра вчера в центъра на Благоевград бившия вътрешен министър Веселин Вучков с класната му от Строителния техникум Йорданка Камбитова и неговия съученик инж. Красимир Кулев, който работи в Басейнова дирекция (на снимката). “Срещата беше непредвидена, но изненадата е приятна. Тъкмо намерихме повод, за да обсъдим предстоящото честване по случай 30-ата годишнина от завършването на нашия випуск “87”, обясни проф. Веселин Вучков, който води упражнения на студенти от Правно-историческия факултет на ЮЗУ.
“Аз им преподавах по специални предмети – геодезия и пътно инженерство, това беше един много силен клас”, каза пенсионираната учителка Йорданка Камбитова. Тя добави, че била много горда, че нейният ученик е станал министър, а когато подал оставка и гледала единственото му интервю при Сашо Диков, първо се разплакала, а след това му се обадила по телефона, за да го окуражи.
За уроците на съдбата, за хубавите и за тежките моменти, бившите възпитаници на Строителния техникум и тяхната любима класна се разбраха да си поговорят повече на срещата през месец май.
БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Паулу Куельо

    Голям “професор” ще е ,щом води упражнения на студентите! За упражненията си има асистенти!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *