СМЪРТ В САНАТОРИУМ! Жена получи масивен инфаркт, издъхна в спешния кабинет

Жена от село Ковачевци, пристигнала в санаториума в Сапарева баня да лекува шипове, получила масивен инфаркт и издъхнала в спешния кабинет.

74-г. М. Стоянова дошла в санаториума в Сапарева баня на 2 април с направление от личен лекар да лекува шипове. През деня тя била приета в здравното заведение и започнала първите процедури. Късно през нощта получила силни болки в сърдечната област и по спешност била транспортирана до спешния портал на частната болница в Дупница. В продължение на един час и половина дежурният екип реанимирал пациентката, но тя починала от преден масивен инфаркт. Около 1,30 ч. след полунощ лекарите съобщили по телефона на сина й, че майка му е починала.

За пациенти с хипертония горещи бани и други процедури, свързани със силно затопляне на тялото, може да се окажат фатални за живота им, предупреждават лекари.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. БМ

    ”За пациенти с хипертония горещи бани и други процедури, свързани със силно затопляне на тялото, може да се окажат фатални за живота им, предупреждават лекари”. А личния лекар дето я е пратил, не го ли знае това?Тази гореща вода е опасна даже и за здрави хора!!!Не го казвам просто ей така, имам наблюдения.

    Отговор
  2. Кажете

    И защо ги карат в тая частна болница-сигурно има келепир. Не съм прочел да са излекували някого.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *