Смърт тегне над родата на Нана Гладуиш – болната водеща търси спасение

Горещи молби за живота си отправя в църквата „Рождество Христово“ във Витлеем Нана Гладуиш. Водещата на „Съдебен спор“ е от близо седмица в Израел, след като бе повторно диагностицирана с рак на гърдата и вече няколко пъти е посетила една от местните светини.

Водещата на тв предаването, което нищи всевъзможни битови проблеми, е убедена, че в украсената със златна мозайка църква в родното място на Исус Христос той е чул молитвите й по време на първата й голяма битка с рака преди 5 години. Едно от преданията гласи, че там се е крило светото семейство, преди да избяга в Египет, а капка от кръвта на Дева Мария паднала на пода и го оцветила в бяло. В „Рождество Христово“ Нана стъпила за пръв път, когато отишла за диагностика в Израел и трябвало да изчака резултатите. В чудотворното място Гладуиш се помолила за изцеление и чудото станало няколко месеца по-късно, когато влязла в ремисия, пише пик.

Преди месец обаче блондинката научи, че има разсейки. „Сега ще трябва да се изправя пред операция и химиотерапия. Предстои ми битка. И ако един път съм успяла да се справя, вярвам, надявам се, моля се да се справя и втори път. И да стана още по-голям пример за всички хора с онкологични заболявания в България“, сподели със сълзи в очите борбената Нана.

loading...


Гладуиш е силно притеснена, тъй като смъртта дебне семейството й от няколко години, а самата тя има наследствена предразположеност към рака. Тумор на яйчника погубва любимата й баба, а един от братовчедите й няма късмет като нейния да влезе в ремисия по време на битката си с неходжкинов лимфом. Точно преди 10 години баща й Стефан Стефанов умира от рак на белите дробове, а преди четири Нана губи и една от най-добрите си приятелки – Марияна.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *