HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СМЯНА НА ВЛАСТТА В КЮСТЕНДИЛ! С икона на Свети Мина Виктор Янев влезе в кабинета на областен управител

С икона на Свети Мина посрещна новия-стар областен управител на Кюстендил – Виктор Янев досегашният Йордан Татарски. Иконата е личен подарък на Янев, с пожеланието да има сили и енергия  за работа и късмет в семейството.

Досегашният областен управител Йордан  Татарски предаде официално властта на новия Виктор Янев.

„Предполагам помните в същия кабинет на 8-ми февруари казах, че най- вероятно ще върна властта на Виктор Янев. Оставям документи с текущите и настоящ задачи и документите от инспекцията на ВиК.

Когато бях дете в Кочериново, бабите ме викаха на Игнажден да вляза пръв в къщите им, защото нося късмет. Късмет желая и на г-н Янев. Нарушавам традицията с подаряване на химикал, като му давам моят личен химикал.”, заяви Татарски.

„Благодаря  на г-н Татарски за подаръците и хубавите думи, за това, че през тези три месеца не посегна към администрацията. Това е достойна постъпка, Татарски наследи една администрация, която бе обявена през 2015 г.  за най- добре работещата. Запознат съм с публичния отчет и свършените неща. Действията ми ще са съобразени с управленската програма на правителството  и със заложеното в устройствения правилник на областна администрация. Дано мандатът ни да е успешен, четиригодишен, за да може България най-сетне да върви по европейския път на развитие”, заяви Виктор Янев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *