HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Снимки разплетоха огромната мистерия около Кейт Мидълтън! Вижте какво се случва с нея

От момента, в който Кейт Мидълтън стана жена на принц Уилям, вниманието от пресата към нея драстично се увеличи. Изглежда, че знаем всичко за личния й живот – понякога дори сякаш тя ни е близка приятелка, пише Блиц.

Напоследък папараците са забелязали още един детайл: херцогинята на Кеймбридж често се появява на публично място с лепенка на пръстите си. Мрежата веднага започна да обсъжда.
Някои увериха, че раните по ръцете на Кейт се появяват в резултат на игри с палави деца, други, че по време на домашна работа или невнимание.

Въпреки това, папараците, както винаги, успяха да решат тази загадка и всичко се оказа много по-лесно! Журналистите са сигурни, че многото домашни любимци са виновни за всичко, което Кейт буквално обожава.

След като разгледате всички снимки, можете да забележите, че пластирът непрекъснато се движи от едната ръка в другата. Е, на кого не се случва? Между другото, кралица Елизабет II също обожава четириногите.

През март 1991 г. на първа страница на популярните медии се появиха новини, че домашните кучета ухапали кралицата, когато се опитала да ги раздели. Между другото, когато кралският двор е много сериозен във възпитанието на домашни любимци.

Монарсите също са хора, те не са против да обичат нашите по-малки братя. Така че не се учудвайте, ако Кейт или кралицата се появят отново с лепенки на ръцете си. Заслужава си!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *