Собственикът на СПА комплекса коментира случая със засмуканото от джакузи дете

Детенцето е било засмукано от помпата на джакузито, след това е дошла бърза помощ. На другия ден родителите и другото дете са освободили комплекса. Това заяви собственикът на спа комплекса Беркут в Бресник Иван Маринов в ефира на bTV. По думите му деца под 4 годишна възраст е забранено да ползват съоръжения без придружител, а съоръженията са били напълно е ред.

“Когато е започнал работният ден всичко е било изрядно”, каза още Маринов. Той отправи и съвет към бащата. “Всички гости в хотела имат медицинска застраховка.

Това, което мога да кажа като баща казах и на него, ще кажа и на вас, е да съхранява документи за всички разходи, защото за това са тези застраховки”, каза още собственикът. Припомняме, че 4-годишно дете беше засмукано от джакузи край Пловдив. Хлапето остава в болница със своята майка.

То ходи изключително трудно. За щастие не се налага операция, но заради травмите по седалищните части, трябва да останат в лечебното заведение. Това не е първият подобен случай. В началото на тази година момиченце беше засмукано от джакузи в хотел в „Златни пясъци”.

Нараняванията му бяха толкова сериозни, че детето беше известно време в кома. След случая бяха разпоредени проверки, започна и разследване на прокуратурата.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *