Собственикът на частния театър в Благоевград Брано Митов се сгоди, с изгората му стягат сватба догодина

Собственикът на първия в Благоевград частен Драматичен театър „Проф. Е. Халачев“ Бранимир Митов се сгоди, а избраницата на сърцето му е Гергана Карабельова. Двамата се познават още от тийнейджърските години, когато тя учела в Осмо училище, а той живеел в кв. „Еленово“, но съдбата ги срещнала едва сега, в началото на 2020 г. През изминалото време тя работела за кратко в София, след това 12 г. в Гърция, а той трупа житейски опит отвъд Океана, но предпочете да се върне, за да завърши актьорство в ЮЗУ, и създаде театрална школа в частен театър. 

„Събраха ни костюмите за предстоящия премиерен спектакъл „Макбет“, тя се ангажира с изработването им“, разкри Брано Митов и не пропусна да похвали дамата на сърцето си, че има много таланти и още повече идеи за развитие и бизнес.

Двамата влюбени са категорични, че ще има сватба, но още не знаят кога. „Надяваме се по-скоро да отмине или поне да намалее заразата с коронавируса, догодина ще е със сигурност“, разкри кандидат-младоженецът, а двамата си пожелават голямо семейство.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

сн. Годениците Гергана и Брано с дъщеричката му празнуваха заедно рожден ден на Рилския манастир

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *