Собственичката на хотел „Алекс“ в Сандански С. Ватева извадена насила от таксито и бита от общинския служител Е. Арнаудов

Собственичката на хотел „Алекс“ и на таксиметрова фирма в Сандански Сашка Ватева е нападната и бита завчера от началника на транспорта към община Сандански Емил Арнаудов. Тя е подала жалба в полицията.

Екшънът се разиграл на пътя край тенис кортовете в града, където Арнаудов и Сашка се засекли с автомобилите, той я засякал на пътя, при което тя отбила встрани и била принудена да спре таксито, което управлявала.

Е. Арнаудов извадил насила жената от автомобила и започнал да я налага с юмруци, след което се метнал в колата си и си тръгнал. С. Ватева е потърсила лекарска помощ, установено е, че тя е получила серозна контузия на носа от нанесения й побой. Потърпевшата бизнесдама си е извадила медицинско и подала жалба в РУП – Сандански.

Вчера репортер на „Струма“ се свърза с потърпевшата жена. Тя потвърди за случая и разказа: „Да, наистина Емил ме нападна, след като засече колата ми. Изкара ме насила от моята кола, хора минаваха с автомобили, но никой не спря. Това не е първото засичане на Емил, което ми прави, но досега поне не ме е бил.

Преди време той ми даде назаем пари за хотела, които аз на части му връщам всеки месец. Сега пак съм му дала поредната сума, но той не спира да ме тормози психически, а вече и физически. Преди 10 г. бе съден за това, че с колата си влезе през витрините на рецепцията в хотела, едва не уби рецепциониста тогава. Дано органите на реда си свършат работата адекватно, за да не стане най-лошото”, заключи притеснена от инцидента С. Ватева.

Тя е една от първите дами, стартирала с частен бизнес в Сандански. Управляваният от нея хотел „Алекс“ обаче й бе отнет заради огромни банкови задължения. В момента със сина си има таксиметрова фирма.

Репортер на „Струма” се свърза по терефона и с Емил Арнаудов. Ето какво заяви той: „Не съм ударил С. Ватева. Опитах се да проведа някакъв разговор с нея, но тя започна да ме напада. Вероятно в боричкането се е стигнало до контузията”, лаконичен бе Е. Арнаудов.

ЕКИП „СТРУМА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Петрана

    Малко и е! Че цял град е завлякла лъже и мами. Това не е ли престъпление? Тя е сливенския затвор що къщи е затворила!!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *