HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Сол и олио и край на болката за няколко години! След прилагането на тази лечебна смес, няма да почувствате повече болка!

За това невероятно природно лекарство се твърди, че облекчава болката от остеопороза и че след употребата му, няма да чувствате болка в продължение на няколко години.

Това е смес от нерафинирано растително олио и сол. Приготвя се за целия курс на лечение.

Ще са ви необходими 10 супени лъжици сол и 20 супени лъжици растително олио (зехтин или слънчогледово олио).

Начин на приготвяне:

Смесете маслото и солта в стъклена бутилка. Затворете я. След няколко дни ще получите светла смес.

Приложение:

Всяка сутрин трябва да втривате сместа с енергично масажиране, на шийните прешлени върху местата, където чувствате болка. Първоначално масажирайте 2-3 минути, в последствие всеки ден добавяйте още 2-3 минути, докато достигнете до 20 минути максимално време за масажиране. След края на масажа, избършете врата с влажна и топла кърпа.

Прилагането на тази процедура може да предизвика леко раздразнение на кожата. Ето защо, след като в края на масажа, избършете кожата със суха кърпа и посипете масажираното място с бебешkа пудра.

Резултатът от 10-дневен курс на лечение е стимулиране на кръвообращението и подобряване на мускулната регенерация на хрущяла и костната тъкан. След 8-10 процедури ще забележите радикалната промяна.

По време на процеса можете да чувствате слаб световъртеж или сънливост, но това не се случва често. Като правило, лекуването на остеохондроза по този начин протича без странични ефекти и дава отлични резултати.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *