Сол по первазите на прозорците пази дома от злини

Едва ли съществува човек, който да не иска богатството и късметът да са негови постоянни спътници. Ако напоследък имате чувството, че богатството и късметът ви избягват, съществува изключително лесен начин да ги привлечете към себе си. Замисляли ли сте се някога за силата на прозорците в дома ви? Надали досега сте си давали сметка, че те притежават невероятна магична сила, която може да преобърне живота ви.Те наистина са в състояние да привлекат щастието, парите и късмета на ваша страна. Освен това биха могли да пропъдят злите сили далеч от дома ви и да ви донесат така мечтаната хармония.

Като начало, за да привлечете късмета на своя страна, е нужно да сложите бели завеси. В случай че не си падате по завесите в бял цвят, тогава най-добре заложете на такива във възможно най-светлите цветове. Не избирайте пердета в тъмни цветове, особено черни. Тъмните цветове привличат злите сили и негативната енергия. Избирайки светли цветове за пердетата си, вие създавате своеобразна невидима преграда, която предпазва дома ви от зли сили и лоша енергия. Друг трик е да поставите на перваза на прозореца си фигурка на прасенце или костенурка.

Без значение от вида на фигурката можете да бъдете сигурни, че тя ще предпази не само вас, а и членовете на семейството ви. Освен това ще ви помогне да привлечете успеха и парите в живота си. Поставяйки на перваза на прозореца си мидички, рапанчета или друг вид морски дарове пък, можете да привлечете благоденствието към дома си. Ако сте забелязали, че напоследък в живота ви се нижат злополука след злополука, не се отчайвайте.

Можете да промените тази лоша поредица с един изключително лесен ритуал. Нужно е само да сложите малко сол на всички первази на прозорците в дома си и не след дълго ще забележите коренната промяна, която ще настъпи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *