Сосиете Женерал Експресбанк с нов офис в Благоевград на по-атрактивна локация

Модерната и удобна база на банката е само една крачка към по-доброто клиентско изживяване, каза регионалният директор Eлица Георгиева на откриването и обяви преференциални условия до края на 2017 г.

Корпоративни клиенти, собственици и управители на малки и средни предприятия, партньори на Сосиете Женерал Експресбанк и представители на местното управление присъстваха на откриването на новия централен офис на банката в Благоевград. Той се намира на ул. “Тодор Александров” № 27-29 и разполага с различни зони за обслужване на частни и корпоративни клиенти. Помещението предлага зона за ВИП клиенти, където те могат да получат достъп до специални продукти, адаптирани за техните нужди.

По повод откриването на новия офис банката предлага на всички свои клиенти преференциални условия по най-търсените си продукти до края на 2017 г. За да улесни своите клиенти, Сосиете Женерал Експресбанк се е фокусирала и върху разработването на модерни начини за дистанционно банкиране.

Регионалният мениджър Елица Георгиева акцентира именно върху последната новост, предложена от банката: иновативно технологично решение, позволяващо извършването на редица банкови операции, без необходимост от посещение на офис. Законово и технически това става възможно посредством новото приложение на Евротръст, което позволява идентификация и подписване от разстояние на документация, свързана със закупуването на продукти на банката – при това напълно безплатно.

Банката стартира пилотно с предлагането на два от най-популярните й продукта: потребителски кредит Експресо с предварително одобрен лимит и овърдрафт.

За Societe Generale Експресбанк

Групата Сосиете Женерал Експресбанк е сред седемте най-големи финансови институции в България. В нея влизат банката Сосиете Женерал Експресбанк и нейните дъщерни и асоциирани дружества Sogelease България, Сосиете Женерал Факторинг, Регионален фонд за градско развитие – фонд мениджър по програма JESSICA на ЕФРР, животозастрахователната компания Sogelife България и компанията за оперативен лизинг и пълно сервизно обслужване АЛД Аутомотив.

Заедно със своите 1600 служители Сосиете Женерал Експресбанк се стреми  да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия. Банката е носител на множество награди, сред които “Динамика на развитие”, връчена на 17-ите годишни награди на “Асоциация Банка на годината” през 2015 г. Банката заема първо място на престижното финансово издание Euromoney по пазарен дял от валутни сделки с корпоративни клиенти и финансови институции. Получава отличието на Еuromoney FX Survey за трети път в рамките на 4 години. В продължение на две поредни години е №1 в България в годишната класация на Euromoney за най-добри институции в областта на управлението на парични потоци (Euromoney’s Cash Management Non-Financial Survey).

Наскоро рейтинговата агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния рейтинг на Сосиете Женерал Експресбанк – BBB+, със стабилна перспектива, който е възможно най-високият рейтинг, даван от Fitch на финансова институция в България.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *