Софийско дружество пребори с 20 лв. офертата на „Български пощи”, ще отпечатва и доставя ваучери за храна за нуждите на община Банско

Столичното дружество „Содексо ПАСС България” е избрано за изпълнител на обявената от община Банско обществена поръчка с предмет  „Отпечатване и доставка на ваучери за храна за нуждите на община Банско”, която е на обща прогнозна стойност 69 991 лева без ДДС, или крайна цена 83 982 лева. То е дало само с 20 лева  по-ниска цена от другия участник „Български пощи” ЕАД и е класирано от комисията на първо място и  предложено за изпълнител по обществената поръчка.

 Дадената от „Содексо ПАСС България“ цена е на обща стойност 69 761 лева без ДДС, от тях 69 691 лева е номиналната стойност на ваучерите за храна и 50 лева за цена на услугата. Другият участник е дал същата сума за номиналната стойност на ваучерите, но с 20 лева по-висока цена на услугата, а именно 70 лева.

С дадената по-ниска цена „Содексо ПАСС България” е предложено от комисията да бъде избрано за оператор за отпечатване, управление и доставка на ваучери за храна за нуждите на община Банско. Ваучерите ще бъдат с номинал 1, 2, 5, 10 и 20 лева, като доставянето им ще се извършва по заявка на община Банско. Ваучерите ще обезпечат плащанията към 290 работници и служители в размер на 240 лева на всеки от тях.

Дружеството, избрано за изпълнител, е със седалище и адрес на управление в София. Според Търговския регистър предметът му на дейност е насочен именно в тази сфера – издаване и изплащане на бонове, купони, разписки или други специални разплащателни инструменти върху хартиени носители или карти. Едноличен собственик на капитала е чуждестранно юридическо лице – „СОДЕКСО ПАСС ИНТЕРНАСИОНАЛ С.А.С., Франция.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *